Nye indlæg

Follow on Bloglovin

Jeg elsker merinouldinterlock

07-01-2013 16:05
For en uge siden kom en meget ventet pakke med stof til mig. I den var der blandt andet en hel fantastisk lækker merinouldinterlock. Selvfølgelig ikke superwash behandlet, jeg kan bedst lide det naturlige, og så besværligt er det heller ikke at vaske.
Det er ikke helt nemt at finde, og bestemt heller ikke billigt, men det er så lækkert at det både er besværet og prisen værd.
Merinouldinterlocken er de 5 stykker stof længst til højre på billedet.
 
Jeg har ikke fået omsat det hele endnu, kom vist til at købe en 10-12 meter. Det skal bruges til undertrøjer og andre lune småting.
Foreløbig har jeg fået syet 6 undertrøjer, 3 til hver af ungerne. 
Jeg bruger mønsteret fra Ottobre vinter 2004, det mønster, der ikke er til at finde på mønsterarket. Det er der en god grund til, det er nemlig ikke på ark E som der står i vejledningen, men derimod på ark F. Så har du ledt forgæves efter mønsteret, så er det altså på bagsiden. :)
De er lavet i str 3 og 7 år, og begge er dejligt lange. Det er rart at en undertrøje ikke stumper synes jeg, men også rart, at ungerne kan bruge dem næste år også :)
På de to brune har jeg strøget et velourmotiv på, så de ikke var helt ensfarvede. 
Synes de er blevet meget søde, og ungerne elsker dem. (Det er også derfor der mangler én på billedet, den er allerede monteret på barnet)
 
 
 
 

Kategori: Krea

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

Follow on Bloglovin